+36 20 3512977 /bondbag@bondbag.hu

Rólunk

Családi vállalkozásunk, a BOND Papírtáska, több mint 30 éve indult útnak azzal a céllal, hogy Magyarországon az elsők között ismertesse meg a környezetbarát csomagolás és reklámozás új formáját, a papírtáskát. Elkötelezetten hiszünk abban, hogy a fenntartható és stílusos megoldásoknak kulcsszerepük van a jövőnk alakításában.

 

Munkatársaink szakértő és elkötelezett szakemberek, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy ügyfeleink egyre gyorsabb,rugalmasabb és profibb szolgáltatást kaphassanak. A műhelyünkben évente több százezer egyedi, nyomtatott papírtáska készül, ügyfeleink elégedettségével.

A BOND Papírtáska fejlődése mögött nem csak a hosszú évek tapasztalata és szakértelme áll, hanem ügyfeleink hűsége és bizalma is. Büszkék vagyunk rá, hogy új ügyfeleink számára megbízható partnerek lehetünk, akik hosszú távú sikeres együttműködést kínálnak.

Környezetünk védelme számunkra elsődleges prioritás. A papírtáskák nem csak divatos és stílusos megoldások, de fenntartható alternatívát is kínálnak az egyszer használatos műanyagokkal szemben. Azt szeretnénk, hogy minden egyes vásárlónk a kezében tartsa vállalkozása logójával ellátott, környezetbarát papírtáskáját, és büszkén mutathassa be a világnak.

Csatlakozzon hozzánk a BOND Papírtáska családjához, és tapasztalja meg a minőséget, a kreativitást és az elkötelezettséget, amellyel vállalkozásunk munkatársai a sikerét szolgálják. Várjuk, hogy elkészíthessük Önnek különleges, egyedi logóval ellátott papírtáskáját.

Tegyük együtt szebbé és zöldebbé a világot!

Bond Papírtáska

 

Vona Bodnár Brigitta       

Vona Sándor